Praktijk voor lichaamsgerichte coaching, traumawerk, NLP en meditatie

De Zeeuwsche ommegang

Na de Zeeuwsche Ommegang te hebben aangeboden als groepsactiviteit is het nu mogelijk om hem op afspraak te lopen met je wandelmaatje. (De ommegang is een initiatief van Maria Vermue en mij. Na het heen gaan van Maria in december 2018 blijft het mogelijk om de ommegang te lopen. Wanneer je hem graag vanaf Maria’s plek wil lopen, laat dit dan aan me weten en ik zal kijken wat er mogelijk is.)

Je kunt dus samen met mij een afspraak maken voor het lopen van de ommegang. Ik adviseer de zondag, vanwege de rust in het landschap qua verkeer.

De Zeeuwsche Ommegang, een wandeldag door het Zeeuwse land met als thema verbinding. De wandeling zal beginnen en eindigen vanuit “Praktijk de Dijk”. Onderweg word je uitgedaagd door het uitvoeren van opdrachten. In die opdrachten kom je in aanraking met wat er speelt in de vriendschap of relatie. Je kunt de ‘ommegang’ lopen met een vriendin, zus of een kind, met je partner, je vrouw, je neef, je vader . De ‘ommegang’ is er om de verbinding die je met iemand voelt te onderzoeken, te vieren, te verdiepen of te herstellen en ook om nieuwe wegen van verbinding te ontdekken.

Naast de ontdekkingsreis die je in jullie verbinding onderneemt is het een heerlijke dag om in het mooie Zeeuwsche land te wandelen en te genieten van de omgeving en je weer even spoorzoekertje te voelen.

De wandeldag start op een tijdstip in overleg met elkaar, reken op minimaal 4 uren onderweg zijn en afhankelijk van hoe je de opdrachten uitvoert kan deze tijd ook zomaar verdubbelen. Na de uitleg en een bakje koffie of thee, krijg je samen een envelop mee waarin de routebeschrijving en de opdrachten zitten. Het is ook mogelijk om de ommegang als groep te lopen of een bepaald thema te onderzoeken. In overleg pas ik de opdrachten naar wens aan. De kosten voor deze dag zijn €35,- per persoon, inclusief een lunchpakket.

Voor deze dag heb je nodig, goede wandelschoenen, regenkleding en een fles water.
De dag wordt begeleid en verzorgd door Mahima Sinke. Wanneer we een afspraak hebben gemaakt krijg je de bevestiging en aanvullende informatie toegestuurd over de Zeeuwsche Ommegang.

Mahima Sinke
0113-216656

praktijkdedijk@zeelandnet.nl

www.praktijkdedijk.nl