Praktijk voor lichaamsgerichte coaching, traumawerk, NLP en meditatie

Groeigroep

Het concept van de groeigroep is een kleine groep van 4 tot 6 deelnemers/sters. Samen zorgen we voor een veilige bedding waarin alles wat zich aandient aandacht krijgt. Soms is dat een gemeenschappelijk thema, soms meer individueel. Afhankelijk van jullie inbreng en vraag, stem ik vervolgens af en bied een structuur aan. Dit kan van alles zijn, van meditatie, ademwerk, werk rondom grenzen, spanning en ontspanning, bewustwording en heling.

De meerwaarde, van “werken” aan jezelf en het delen van wat er in je leeft in een groep, is groot. Samen vormen jullie elkaars oefenterrein om te zijn wie je bent, thuis te komen bij jezelf en elkaar, te leren en te groeien met en aan elkaar.

Aangezien de samenstelling van een groeigroep een belangrijk aspect is voor het gevoel van veiligheid en vertrouwen onderling, ben ik zo zorgvuldig mogelijk in het bij elkaar brengen van de mensen in een groeigroep. Wanneer je interesse hebt en we elkaar nog niet kennen, wil ik je dan ook graag ontmoeten. Dit kan op een informatieavond of door een oriëntatiesessie af te spreken. Ook het thema of je wens waar aan je wilt werken speelt een rol voor mij in het samenstellen van de groep.
Hiervoor heb ik een vragenformulier wat je kan invullen en eventueel aanvullen met informatie over jezelf, naar eigen wens.

Op dit moment komt een groeigroep samen op (meestal) de maandagavond, ongeveer eens in de 2 weken.

De groeigroep kost €30,- per avond van 19.30 tot 22 uur. De data en frequentie zijn in overleg.