Praktijk voor lichaamsgerichte coaching, traumawerk, NLP en meditatie

Routebeschrijving

Met de trein

Via de hoofduitgang van het station komt u uit op de Piet Heinstraat, deze slaat u links in. Deze blijft u, aan de rechterkant van de weg, alsmaar volgen.
De Piet Heinstraat gaat achtereenvolgens over in de Westwal, Westsingel en Middelburgsestraat.

Aan het eind van de Middelburgsestraat slaat u rechtsaf de ‘s-Heerhendriks-kinderendijk in. Na enkele honderden meters ligt nr. 60 onder aan de dijk, aan uw rechterhand.

Met de bus

De dichtstbijzijnde bushalte is “de Tiendenschuur” (of het Tiendenplein). Alle bussen vanuit o.a. Zierikzee en Noord-Beveland naar station Goes en vice versa passeren deze halte.
U stapt uit of steekt over naar de straatzijde waar het Flex fitness centrum zich bevind.
U komt uit op de ventweg die al ‘s-Heerhendrikskinderendijk heet.

U loopt een paar meter naar rechts, richting Middelburgsestraat.

Hier gaat u naar links, het deel van de ‘s-Heerhendrikskinderendijk in waar nummer 60 zich een eindje verder, onder aan de dijk rechts zich bevind.

Met de auto

Komend van de A58, vanuit Vlissingen of Bergen op Zoom en/of de N256 vanuit Zierikzee, komt u op een kruispunt met stoplichten. U gaat hier richting Goes, vanuit de A58 komend is dit rechtsaf en vanuit de N256 is dit linksaf.

De rotonde waar u dan op uit komt neemt u driekwart, richting Klein Frankrijk. LET OP! Zodra u de rotonde af bent gaat u direct rechtsaf, een vervelende U-bocht en komt zo op de ventweg van de ‘s-Heerhendrikskinderendijk uit. Vanwege de vernieuwing op de rotonde kunt u het beste op de buitenste rijbaan blijven, om zodoende de afslag naar de ventweg te nemen. Wanneer u vanuit de ringbaan Goes-Oost komt moet u de rotonde Tiendenplein nemen om af te kunnen slaan naar de ventweg, vanwege een verhoogde rijbaanafscheiding voor de rotonde.

Na 200 meter gaat u linksaf een dijkje op, na enkele honderden meters ligt nr. 60 onder aan de dijk rechts.

De ‘s-Heerhendrikskinderendijk is eenrichtingsverkeer, als u vertrekt, komt u na 2 keer links afslaan weer uit op de grote rotonde.