Even voorstellen

Na een innerlijke en daadwerkelijke zwerftocht ben ik in 1996 gestart met het begeleiden van mensen in mijn praktijk. ”Praktijk de Dijk” is een gedeeltelijk verbouwde boerderij midden in Goes.

Mijn zoektocht in het leven heeft me, nadat ik afscheid nam van mijn werk in de reguliere gezondheidszorg, in verschillende landen gebracht. Ik ben vooral werkzaam geweest in de landbouw en veeteeltsector. Als geiten- en schapenhoedster in Zuid-Frankrijk heb ik geproefd van stilte en verbondenheid, die ik nu met name in verschillende vormen van meditatie terug vind.

Mijn innerlijke reis heeft me op het pad gebracht van de alternatieve en holistische gezondheidszorg, middels diverse trainingen en opleidingen. Een weg waarin ik de ruimte en vrijheid heb gevonden om mezelf te ontwikkelen tot de mens die ik nu ben. Acceptatie en liefde en de moed om mezelf werkelijk tegen te komen zijn mijn belangrijkste kwaliteiten geweest onderweg.

Ook nu in mijn begeleiding en ondersteuning van de mensen die in de praktijk komen staan liefde en acceptatie nog steeds voorop. Daarnaast heb ik me o.a. ontwikkeld tot Reichiaans ademtherapeute, NLP-masterpractitioner (Neuro Linguistisch Programmeren)en Somatic Experience Practitioner (traumawerk).

Ik vind dat ik prachtig werk heb, door met al die verschillende mensen een stukje mee te lopen in hun proces en op mijn beurt iedereen de ruimte en ondersteuning te geven om thuis te komen in harmonie met zichzelf en zijn of haar omgeving.

Je bent van harte welkom.